2012


Dansen före döden

Min älskade Thomas Stenström har gjort en ny låt och jag är förälskad. Kommer förstöra mina öron och nöta ut låten men det är de värt. 
 

Actic

Drog och solade runt 1 när jag hade vaknat. Efter det mötte jag Becca och vi tränade ganska hårt i dag faktiskt. Nu ska jag duscha sen kommer min moster och hennes man på middag hit. Är jätte sugen på att gå på bio i kväll, hoppas det går någon bra bara. Jag uppdaterar er mer senare, puss.


SPIKE

 
 

Sovdags

imorgon väntar nya utmaningar. Fredag redan? tiden springer iväg vilket känns jävligt bra! en dag narmare sommaren och en da närmare döden. Jag ska lägga mig i min underbara säng och läsa lite tror jag, eller så drar jag helt enkelt på en skön rulle. Det snöar ute nu :( vill verkligen inte ha mera snö. Nu känner jag att jag börjar skriva om onödiga saker som ingen ens orkar läsa. Godnatt mina fina och till ni andra patetiska människor orkar jag inte ens hälsa godnatt till. Jag har insett att jag älskar mitt liv idag. 
Bjuder på tre bilder som beskriver en av dom bästa dagarna på hela sommaren. Fina minnen.


 
 

Mia på grötö

Finns det någon härligare människa än Mia Skäringe. Nej jag tror inte det. Rekomenderar verkligen den serien, så himla goa människor och allt. Kan inte bli bättre helt enkelt. 


 

Middag med mina favoriter


Så mycket godis

jag mår bättre än vanligt :) 
Jag har börjat med en diet, det enda jag äter är sallad, kött, fisk, keso, ägg och vatten. Det känns väl ganska så bra iallafall. Det är ganska jobbigt då jag går hungrig nästan hela dagarna men jag börjar se resultat och känna oxå. 
Men idag bröt jag det, drog i mig en muffins och några godisbitar och en macka... men vad gör det? jag ska ändå träna sen och efter träningen blir det lax och sallad, yumie! Någon gång ska man väl bli smal, right? 
 
för tillfället är jag hundvakt åt morris, tänkte ta mig en promenad med honom ner till konsum snart för ska köpa en shake som jag ska ha efter gymmet. Mitt nya skal kom på posten idag, riktigt snyggt faktiskt. tyvärr så har inte min bh kommit, men får hoppas på att den kommer någon gång nästa vecka eller i morgon. Har väl inte mycket mer och säga än att jag mår kanon :)

Känner du lyckan genom sorgen

Idag har jag varit med Rebecca och Ellen. Jag vaknade runt 3 vilket inte var meningen alls. Runt 6 träffade jag Ellen på stationen, Vi gick till Ginger och hon bjöd mig på buffé. Efter att ha pratat om allt och lite till gick vi en sväng runt dom mörka gatorna på stan. Vi har bara varit hos mig idag och inte gjort någonting alls. Eller något har vi ju gjort, för annars skulle vi ju inte finnas... Magnus blev arg när han kom hem, som vanligt. Pinsamt för Ellen och Becca, men jag tror dom börjar vänja sig faktiskt. Nu är vi ute hos mig och när jag menar ute hos mig menar jag mitt gårdshus, såkllade rum. Finns inget att göra... ska inte skylla på vintern. Tror att det är vi människor som är för lata och skyller våran skit på andra saker när vi inte orkar tänka.
Längtar för mycket till sommaren, festivaler, bada, solen, värme, vänner och bli så full att man inte kan stå på sina egna ben, Någon hes 45 åring som försöker härma Lars Winnerbäcks vackra stämma på uteserveringarna vid hamnen. Jag tror och hoppas att den här terminen kommer gå fort. Så säger man alltid, jag vet. Nu ska vi fortsätta lyssna på musik och sova snart. Imorgon är det hunvakt som gäller. Godnatt.

 


Ginger


16


7 saker om mig själv

Jag tänker mycket, för mycket om vad folk ska tycka om mig...
 
Jag har någon speciell kärlek till underkläder, kan aldrig få nog. Helst med fina detaljer, sexiga är ett måste...
 
Jag älskar att klä upp mig, ibland när jag inte ska göra något så kan jag ställa mig framför spegeln i flera timmar och fixa naglarna och prova massor klänningar.
 
Jag är en drömmare, vilket kan göra att jag blir lätt besviken när det inte blev som jag tänkt mig...
 
Jag vill ut och resa runt i världen tillsammans med mina bästa vänner...
 
Jag skrattar 90 % av dagen, spelar ingen roll om jag är ensam eller men mina vänner, jag skrattar ändå...
 
Jag älskar mörkhåriga killar, finns inget sexigare med en kille men mörkt hår, bruna ögon och mörk röst...
 
 
 
 

vardagslyx


Nails


sweet nothing

Skolan har varit helt okej. Vi var på gymnasiet och kikade lite med klassen, tråkigt. När jag kom hem började det regna. Jag hade lovat mig jälv att göra iordning mitt rum men det slutade som vanligt istället med att jag la mig i sängen och sov ett par timmar. Får hoppas på att jag kan sova inatt bara. Vi ska fyra min födelsedag snart, mamma har fixat till en god middag och alla är glada. Om jag tänker efter så firar jag nästan aldrig min födelsedag på den dagen jag verkligen fyller, men tror inte att jag är ensam om det. Ska nog träffa Becca en stund senare, får se vad vi hittar på. Idag har jag varit på bra humör hela dagen. Så nu har det vänt lite iallafall, skönt!

Godmorgon

Sitter på sängkanten, klockan är nio minuter över sju och jag har redan hunnit äta en god frukost och duschat. När jag skriver en god frukost så menar jag en sån där som man egentligen inte orkar göra för det tar för långtid och man är så hungrig så man bara tar en bit bröd och breder på en klick smör som man sedan slänger sig i för att spendera resten av timmen genom att stå framför spegeln och dränka sig själv i så kallade kemikalier. Jag älskar frukost.
Jag vaknade vid tre inatt och kunde inte somna om. Jag spelade musik, tittade på tv, läste, bloggade, läste bloggar.
Jag börjar skolan om femtio minuter och sitter fortfarande på sängkanten. Jag uppdaterar er lite senare.


No one knows

Ligger här i min säng och bara tänker... Lars Winnerbäck fyller mina öron. Jag längtar till sommaren, värmen. Jag borde smörja in mig med sweet pea & silk lotion, men jag finner ingen mening och ork. Jag borde egentligen sova, men jag finner ingen mening och ork. Jag fyller år om en dag. Jag vet exakt hur min födelsedag kommer bli, jag kommer ha stora förhoppningar och på kvällen kommer jag ligga i sängen igen och stirra in i väggen och räkna hur långt det är kvar till min nästa. Jag hoppas att det ska sluta regna snart.


-

Jag är en tonåring. Jag kommer få mitt hjärta krossat, krossa någon annans och det får jag leva med helt enkelt. 
 Idag regnar det, inte över staden utan inuti mig. Det kommer nog fortsätta regna i mig ett tag framöver. 
Jag är trasig, det är ingens fel. Jag visste att det skulle bli så här.
 
 
 

RSS 2.0