on My way home

Sitter i bilen på väg hem nu. Äntligen, Värmland är inget för mig. Ungefär fyra timmar kvar tills jag är hemma. Orkar verkligen inte sitta i bilen längre. Men sov då? Nej jag kan inte sova. Var jobbigt att säga hejdå till Matilda idag, försökte hålla tillbaka tårarna så mycket jag kunde. Trodde aldrig att jag skulle behöva säga det här men enda sen jag var liten har jag på något sätt alltid sett upp till henne. Hon är den bästa jag har.


Brant's bar


Saknar min skatt


Dec. 15, 2012

Skidor är verkligen inget för mig. Åkte upp ur liften och fick panik. Nej usch! Har precis varit och handlat med farmor i en liten möglig by. Skulle verkligen inte vilja bo här... Jag och min syster är så himla olika. Hon skulle mer än gärna vilja bo här och åka skidor varje dag medan jag hellre sitter på en strand och kollar på solnedgången med en drink i handen. Nu ska vi snart fika lite:) känns inte bra alls att lämna Matilda här. Men det blir nog bättre med tiden!


Framme

Nu sitter vi i lägenheten och spelar lite kort och har det allmänt trevligt. Är nervös inför i morgon då jag inte kan åka skidor alls. Kul att barnbackarna är branta :( idag har vi bara kollat på backarna och myst. Ska spela vidare nu så uppdaterar jag er lite senare.


Branäs

Nu sitter vi i bilen till Branäs. Vi har åkt i tre timmar men är inte ens halvvägs.
Ska bli kul att komma bort från Västervik men inte lika kul att säga hejdå till min syster. Uppdaterar er mer senare!


Zara Larsson

 

Lucia

Mormor och morfar är här på middag. Idag firar vi lucia. Jag är inte så inne i "religioner" men jag anser att lucia är något man borde göra något speciellt med. Tillexempel, äta en god middag med sin familj! I morgon åker jag till Branäs med pappa, farmor och Matilda. Kan man längta mer än mig? Är iallafall nervös, något jag kan erkänna är att jag längtar ihjäl mig tills jag kommer hem..


Min älskade syster

Ligger i sängen hos min älskade syster. Vi kollade 10 minuter av The ring för vi blev så rädda att vi stängde av. Sover ute hos henne i natt, hon åker ju 2 dagar... Kommer verkligen sakna henne så himla mycket. Vi ska bara ligga och prata ett tag innan vi sover. I morgon är det lucia och vi måste gå upp tidigt för att inte missa det på tv:n. Något vi har gjort sen vi var små. Lucia i skolan i morgon också, sen kommer mormor och morfar på kvällen och äter julmat. Ha det bra så länge.


Dec. 12, 2012


Har inte bloggar på ett tag men..

Hejsan alla glada! Har inte bloggat på ett tag men livet flyter på. Idag är jag glad. Idag regnar det inte inom mig utan solen skiner! Jag har tagit ut min p-stav och jag märker med en gång att jag har blivit en gladare människa. Jag fick min efterlängtade iPhone 5 idag. Jag är klar med mina arbeten i skolan, jag älskar mina vänner och jag mår super!
Nu ska jag fortsätta ligga i min säng och njuta av att solen skiner.


Kaos


Militär


Hos min gullis

Sover hos mitt hjärta i natt! Just nu ligger vi i sängen och har precis kollat klart på familjen Adams, mys! Längtar verkligen inte till skolan i morgon..
Har fysik prov men som tur är så kan jag det ganska bra!

Idag har jag inte gjort något speciellt, varit i skolan oså och bara tagit det lugnt..

I morgon är det träning som gäller med min fruga, Ellen! Får se vad jag hittar på efter.. Vill verkligen att tiden ska gå fortare. Den här månaden är en bra månad, får min nya mobil om några dagar. Branäs på fredag nästa vecka med familjen och när vi kommer hem från det bor jag i gårdshuset för gott! Eller för gott kanske man inte ska säga..
Aja ha det bra så länge, puss


Hatersgonnahate


Åk hem till Afrika då?

Blir så jävla trött på alla ruttna fittor som sitter och skriver "omg äckel Sverige, äckel väder" "hatar Sverige, hatar vädret" men åk hem till Afrika för fan!

Är absolut inte rasist men stör mig grovt på er som klagar så jävla mycket. Och kom inte och säg att Sverige är äckligt när ni kan åka hem till erat hemland i tre jävla månader. Varför stannar ni inte då? Förstår alla er som har kommit hit pga krig osv men ni som inte har en jävla anledning och bara hatar landar kan dra åt helvete.


Random

 

 


Porrbelysning

Lägger mig i sängen och kollar lite kläder och läser lite! Bra slut på en söndag :) som sagt, ska bli skönt att komma till skolan i morgon!


Dec. 02, 2012

Hallå ikvääääll! Sitter just nu hemma hos Becca och trycker upp varandra mot väggen. Hejdå


Beckiiiiisss

Drar mig ut för att möta beckis! Kan det bli en bättre söndag! Och sen så längtar jag sönder till skolan i morgon! Att få träffa killarna! Och framför allt Sara och Josse! Nej nu känner jag att det blir lite många utropstecken! Men men! Skriver mer sen! Här har ni tre bilder på mig som ni kan njuta av så länge (ironi)


Gingerbread


Snabb inlägg

Blev ett hårdare pass på gymmet än vad jag trodde. Har även beställt tid med Becca så på onsdag ska vi träna med Liam och han ska lägga upp ett schema för oss.

Har precis varit och ätit hos pappa, åt mycket sallad och lite lasagne. Bättre att vara lite lite nyttig nu när jag träna oså. Har faktiskt gett resultat! Blivit lite smalare och fått större muskler, det gillar vi!

Ska baka pepparkakor med syster snart :) sen ska jag träffa Becca. Får se vad vi hittar på!


Ingen rubrik

Ligger i sängen, fryser som fan..
Det är nu man verkligen vill ha en pojkvän. Bara mysa och gosa tills man somnar! Suger att jag är så jävla kräsen när det gäller killar, är ingen som plockar ut rätt och fel men det jag menar är att jag har svårt att börja gilla någon på riktigt.

Bion var bra.. Eller aa så där. Call girl är en dokumentär på 70- talet då politikerna, ministrarna och vad allt nu heter började köpa sex av minderåriga. Kunde inte hålla i ordning på vad alla heter men den dög faktiskt :) ganska obehaglig i bland dock!

Tänkte sova nu så jag orkar upp till gymet i morgon med beckis! Godnatt och puss alla hjärtans vänner!


Call girl


Saras place

Hej, är hemma hos Sara nu! Vi har inte gjort något speciellt än att ligga i hennes säng och ta igen allt snack och lite brottning! Sjukt vad jag har saknat henne! Skulle kunna dö för deras lägenhet, fräscht och ny renoverat överallt. Ikväll ska vi på bio, Call girl. Verkar bra :) tror vi ska äta ute oxå. Bloggar mer senare, puss!


Godmorgon alla glada!

Vaknade för en stund sedan hemma hos Ulle! Drömde att jag var en superhjälte i natt och räddade världen! Men så klart var det roliga bara en dröm :(. Har precis käkat frukost och snart kommer pappa och hämtar mig :) ska bara fixa mig lite sen åker jag hem till min pingla och hennes nya lägenhet! Har saknat ihjäl mig efter henne, hon har ju varit i Stockholm i två veckor nu..
Hon har köpt en julklapp till mig, undra vad hihi!


December


RSS 2.0